Okullarda trafik eğitimleri başladı

Okullarda trafik eğitimleri başladı

05 Ekim 2017 Perşembe 20:17
Okullarda trafik eğitimleri başladı
2017- 2018 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Alanya Belediyesi Trafik Eğitim Parkı okullarda eğitim programlarına yeniden başladı. Yılın ilk programında Toslak ve Güzelbağ İlkokulu’nda 229 öğrenciye uygulamalı olarak trafik eğitimi verildi.
Yeni dönemde Toslak ve Güzelbağ ilkokul ve ortaokulunda çalışmalarına devam eden Trafik Eğitim Parkı eğitimleri yıl içerisinde binlerce öğretmen ve öğrenciye ulaşıyor. Alanya Belediyesi ve Trafik Eğitim Derneği işbirliği ile yürütülen programlarda "Yaya kuralları, yolcu kuralları, trafikte emniyet kemerinin önemi ve trafikte insan davranışı hakkında sunum yapıldı. Konuyla ilgili her öğrenciye görsel broşürler dağıtıldı. Öğrencilerin anlatılan konuları uygulamalı anlamaları açısından akülü arabalarla pratik yapılarak öğrencilerin keyifli vakit geçirmeleri sağlandı. Her hafta belirli periyotlar halinde kırsal mahallelerdeki okullarda gerçekleştirilecek olan eğitimlerin yanı sıra Alanya merkezdeki okullar trafik eğitim parkına gelerek eğitimlerini alabilecekler.
 
Son Güncelleme: 05.10.2017 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81