Okul yolları daha güvenli

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’daki 58 okulun çevresindeki yollarda trafik levhası ve işareti çalışması yaptı.

Okul yolları daha güvenli

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’daki 58 okulun çevresindeki yollarda trafik levhası ve işareti çalışması yaptı.

24 Nisan 2018 Salı 21:44
Okul yolları daha güvenli

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Alanya Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içinde okulların önünden ve çevresinden geçen yollarda trafik levhası ve işareti çalışması yapıyor. Alanya’nın merkezindeki mahallelerde gerçekleştirilen çalışma kapsamında, okul yollarına, yön, okul geçidi, okul bölgesi başta olmak üzere uyarıcı ve yönlendirici trafik işaret ve levhaları monte edildi. Çalışmada ayrıca eskiyen tabelalar yenileriyle değiştirilirken, belirlenen noktalara da yeni levhalar takıldı. 

Okul çevresindeki yollara yapılan trafik levha ve işaretleri çalışması okul yönetimleri, veliler ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı. Veliler, “ araçların okul önlerinden geçerken, trafik levhalarına uyarak geçmesi ve okul çevresinde seyrederken sürücülerin daha dikkatli olması açısından uyarıcı ve dikkat çekici levhaların takılması olası kazları önleyecek. Bu çalışmayı yapan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz “ dedi. – Faruk Çağlar 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81