Mutluluğu nasıl yönetiriz?

Mutluluğu nasıl yönetiriz?

01 Kasım 2017 Çarşamba 20:07
Mutluluğu nasıl yönetiriz?
Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinin 13.ncüsü Kültür “ Mutluluk Yönetimi İş ve Aile” Semineri Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Eğitim Danışmanı Selda Terek Bilecen tarafından Belediye Personeline “ Mutluluk Yönetimi İş ve Aile” Semineri verildi.
Alanya Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminere, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Yenialp, Abdullah AKBAŞ, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin, birim müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.
Seminerde, mutluluk Yönetiminin iş ve ailedeki önemini vurgulayan Eğitim Danışmanı Selda Terek Bilecen, mutluluğun bileşenlerinin kararlılık, farkındalık ve hoşgörü olduğunu ifade etti. Bilecen “Mutluluk bir ölçüde bilerek ve isteyerek yönetebileceğimiz bir farkındalık durumudur. Şükretmenin, çok yüksek bir farkındalık bilinci olduğunu ve mutluluğun önündeki bariyerlerden söz ederken   “ Evet, mutluluğumuzu bir ölçüde yönetmek mümkün. Değişime kendimizden başlamalı, sonra başkalarına ayna yerine ışık kaynağı olmalıyız” dedi.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin, Alanya Belediyesi’nin eğitim programlarının 29 Kasım 2017 Çarşamba günü Eğitmen İlker Kaldı tarafından verilecek olan “ Kurumlarda Yenilikçilik ve İnovasyon”  konulu seminer ile devam edeceğini söyledi.
Son Güncelleme: 01.11.2017 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81