Kuzey Alanya'da bir yol daha hizmete sunuldu

Tepe Caddesi ile Bakkallar Sokak arasında geçtiğimiz Kasım ayında açımına başlanan 15 metrelik imar yolu tamamlanarak hizmete sunuldu.

Kuzey Alanya'da bir yol daha hizmete sunuldu

Tepe Caddesi ile Bakkallar Sokak arasında geçtiğimiz Kasım ayında açımına başlanan 15 metrelik imar yolu tamamlanarak hizmete sunuldu.

10 Şubat 2017 Cuma 20:54
Kuzey Alanya'da bir yol  daha hizmete sunuldu


Başkan Yücel, mahalleler arası ulaşım bütünlüğünü sağlamak adına, 2014 ile 2016 yılları arasında toplam 100 kilometre imar yolunun açılarak alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Kuzey Alanya’da vatandaşları rahat bir ulaşım ağına kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, son olarak Tepe ile Sugözü mahalleleri arasındaki 15 metre imar yolunu faaliyete geçirdi.
MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR
Yeni açılan imar yolunun Sugözü, Hacimehmetli, Küçükhasbahçe, Bektaş ve Tepe Mahalleleri’ne ulaşımı sağlayan yollara bağlantısı yapılarak, bölgede ulaşım bütünlüğünün yanında alternatif bir güzergâhta kazandırılmış oldu. İmar yolu güzergâhında bulunan evleri bulunan vatandaşlar, yıllardır evlerinin yolu olmadığı için büyük zorluklar yaşadıklarını ifade ederek, yolun kısa sürede hizmete girmesinden dolayı Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.
YÜCEL: “PAŞAKÖY DÂHİL 5 MAHALLE FAYDALANACAK”
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kuzey Alanya’yı ulaşım, trafik ve diğer yatırımları bir bütün olarak ele aldıklarını belirterek, 15 metrelik imar yolu ile de bu amacı hedeflediklerini söyledi. Başkan Yücel; “Daha önce Tepe Mahallesi dâhil, bölgede ciddi anlamda bir yol çalışması yaptık. Yeni açılan imar yolları ile bölgedeki mahalleler birbirine bağlandı. Hasbahçe’den çıkan bir vatandaş için birden fazla yol alternatifi oluşturduk. 15 metrelik imar yolunu Sugözü’nden Tepe yoluna bağladık. Güney tarafında ise Sugözü Mezarlığı ve Hasbahçe Mahallesi’ne bağlantı sağlandı.” dedi.
Yol açma çalışmasına büyük önem verdiklerini anlatan Başkan Yücel, alt ve üstyapısı ile bugüne kadar 100 kilometre imar yolunu hizmete sunduklarını söyledi. Yeni açılan imar yolunun bir bütün olarak tüm Kuzey Alanya’ya hizmet vereceğini de aktaran Başkan Yücel, Paşaköy dâhil beş mahallenin bu yoldan yararlanacağını kaydetti.
Son Güncelleme: 10.02.2017 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81