Konaklı güzelleşiyor

Park ve Bahçeler ekipleri, Konaklı Güzelbağ Yolu üzerinde peyzaj ve düzenleme çalışmaları yapıyor.

Konaklı güzelleşiyor

Park ve Bahçeler ekipleri, Konaklı Güzelbağ Yolu üzerinde peyzaj ve düzenleme çalışmaları yapıyor.

28 Kasım 2016 Pazartesi 20:29
Konaklı güzelleşiyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Park ve Bahçeler ekipleri, turizm, ticaret ve tarımın önemli merkezlerinden biri olan Konaklı Mahallesi’nde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Daha önce otomasyonlu sulama sistemi tamamlanan Konaklı Güzelbağ Yolu’nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarına başlandı. Kaldırımlara fidan dikimlerinin yanı sıra çeşme kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla daha önce Alanya’nın bazı noktalarına konan çeşmelerin benzerleri Konaklı’ya da yapıldı. Bölgede yaşayan ya da tatilini geçiren yabancı turistlerin ilgisini çeken çeşmeler  yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti gülümseyerek gösterdi.
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Konaklı’da Güzelbağ yolunda park ve bahçeler ekiplerinin önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, “ birkaç ay sonra kaldırımlar ve orta refüj yemyeşil olacak. Bu düzenlemeler Konaklı’yı daha da güzelleştirecek “ dedi.
Son Güncelleme: 28.11.2016 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81