Kızılgüney-Yeniköy yolu asfalta hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Kızılgüney-Yeniköy mahalleleri grup yolunda asfalt öncesi stabilize yol çalışması başlattı.

Kızılgüney-Yeniköy yolu asfalta hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Kızılgüney-Yeniköy mahalleleri grup yolunda asfalt öncesi stabilize yol çalışması başlattı.

19 Nisan 2018 Perşembe 19:52
Kızılgüney-Yeniköy yolu  asfalta hazırlanıyor

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, kırsal bölgelerin konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti alabilmesi için Antalya’nın dört bir yanında yol ve asfalt çalışması yürütüyor. 2018 asfalt programı dahilide hummalı bir çalışma yürüten asfalt ekipleri, son olarak Gazipaşa ilçesine bağlı Kızılgüney-Yeniköy mahallelerinin ortak kullanımında bulunan grup yolunda, stabilize yol yapım çalışması yapıyor. 
HAZIRLIK SONRASI ASFALT
Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Kızılgüney-Yeniköy grup yolunun 23 kilometrelik kısmında, dar olan yerleri genişletiyor, yolun seviyesini düzelterek malzeme serilip sıkıştırılıyor. Doğal su akışını kontrol etmek için ihtiyaç olan bölgelere büz yerleştiriliyor. Beraberinde şarampol temizliği ile yol standardı sağlanıyor. Çalışmaların ardından grup yolu asfaltla kaplanacak.
MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Sait Yılmaz, Kızılgüney mahalle muhtarı Ramazan Tekin, Yeniköy mahalle muhtarı Ali Arslan ile birlikte çalışmaları yerinde denetledi. Muhtarlar, çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, asfalt taleplerini yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür etti.
2018 HEDEFLERİ
İsa Akdemir, bölgedeki vatandaşlarla da bir araya gelerek, 2018 yılı asfalt programı dahilinde yapacakları çalışmaları anlattı. Başkan Türel’in talimatıyla Antalya’nın tüm yollarını konforlu hale getirmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Akdemir, 2018 yılı için 450 km sathi kaplama, 130 km’de sıcak asfalt hedeflediklerini söyledi. – Haber Merkezi 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81