İncekum Tabiat Parkı'na sıcak asfalt

İncekum Tabiat Parkı'na sıcak asfalt

08 Ağustos 2017 Salı 20:02
İncekum Tabiat Parkı'na sıcak asfalt
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İncekum Mahallesi’nde bulunan Tabiat Parkı’nda sıcak asfalt çalışması yaptı. İncekum Mahallesi’nde bulunan Tabiat Parkı’nda yapılan altyapı ve kanalizasyon çalışmalarından dolayı bozulan asfalt, Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kaldırılarak yerine sıcak asfalt yapıldı. Alanya Doğa Koruma ve Milli Parklar tarafından talep edilen ve İncekum Tabiat Parkı 1. Kısım Günü Birlik Piknik Alanı’nı kapsayan 1 km’lik sıcak asfalt çalışmasının 2 gün içerisinde tamamlanacağı açıklandı.
PİKNİKÇİLERİN TOZ SIKINTI SONA ERİYOR
İncekum Tabiat Parkı’nda piknik alanının hemen yanında yer alan yolda asfalt olmadığı için araç geçişi sırasında oluşan tozun piknikçilere rahatsızlık yarattığını belirten Alanya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Mevlüt Kodal, sıcak asfaltla birlikte bu sıkıntının giderileceğini belirtti. Piknik yapan ailelerin uğrak alanı olan 1. Kısım Günü Birlik Piknik Alanı’nda bulunan vatandaşlar, yapılan sıcak asfalt çalışmaları için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.  
Son Güncelleme: 08.08.2017 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81