Gümüşkavaklılar spor aletlerine kavuştu

Gümüşkavaklılar spor aletlerine kavuştu

30 Kasım 2017 Perşembe 21:25
Gümüşkavaklılar spor aletlerine kavuştu
Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki vatandaşların spor yapabilmesi için mahalleleri spor aletleriyle donatıyor. Alanya’nın Gümüşkavak Mahallesi’nde oluşturulan parka spor aletleri konuldu. 
Büyükşehir Belediyesi, Antalyalıları sağlıklı yaşamla buluşturmak için spor yatırımlarına devam ediyor. Merkezlerde Antalya Spor ve Fitness Merkezleri ile ücretsiz spor imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde de spor alanları oluşturuyor. Alanya’nın Gümüşkavak Mahallesi’ndeki eski okul binasının arkasındaki boş alanı park olarak düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için oyun grupları, büyükler için de spor aletleri monte etti. Mahalle sakinleri yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Mahalle Muhtarı Yücel Sezel, “ Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar istediğimiz birçok hizmeti mahallemize getirdi. Başkan Menderes Türel’e teşekkür ediyorum “ dedi. 
Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, kırsal mahallelere alt yapı yatırımlarının yanı sıra sosyal yatırımlara da devam ettiklerini belirterek, sosyal alanların en çok çocukları ve kadınları memnun ettiğini söyledi.
 
Son Güncelleme: 30.11.2017 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81