Görkemli açılış

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in insan odaklı projelerinden birisi olarak hayat geçirdiği, Akdeniz bölgesinde bir ilk olan “İkinci Bahar Parkı ve Spor Alanı” bugün gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.

Görkemli açılış

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in insan odaklı projelerinden birisi olarak hayat geçirdiği, Akdeniz bölgesinde bir ilk olan “İkinci Bahar Parkı ve Spor Alanı” bugün gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 18:41
Görkemli açılış


Açılış törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP 23 Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, eski Güreşçi, Milli Sporcu, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık, eski Alanya Belediye Başkanları Şevket Tokuş, Cengiz Aydoğan, meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, Alanya Evi müdavimleri ve vatandaşlar katıldı.

“ALANYA’DA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

İkinci Bahar Parkı ve Spor Alanı’nın açılış töreninde konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’de ve Akdeniz’de birçok ilki Alanya’da gerçekleştirdiklerine vurgu yaparak şunları söyledi: “ Bugün de, yine Akdeniz bölgesinde bir ilk olan ileri yaştaki vatandaşlarımız için projelendirdiğimiz “İkinci Bahar Parkı ve Spor Alanı”nı kıymetli vatandaşlarımızın hizmetine açmanın gururunu yaşıyoruz. İkinci Bahar Parkı ve Spor Alanımızla, ileri yaştaki vatandaşlarımızın evlerinden çıkarak, hayatın içinde yer almalarını ve buradaki kendilerine uygun spor aletleri ile zinde kalmalarını hedefliyoruz.”

MİLLİ GÜREŞÇİ AHMET AYIK, “ GENÇ VE DİNAMİK BELEDİYE BAŞKANINI KUTLUYORUM”

Başkan Yücel’den sonra konuşan Eski Milli Güreşçi Ahmet Ayık, Başkan Yücel’i ileri görüşlü ve dinamik politikaları için tebrik etti.  Ayık, “Genç, dinamik ve ileri görüşlü Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i, böyle bir parkı hizmete açtığı için kutluyorum. Gerçekten çok iyi düşünülmüş muhteşem bir proje. ” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Yücel, ziyaretin anısına eski milli güreşçi Ahmet Ayık’a Alanya gravürü takdim etti.

BAŞKAN YÜCEL’E SEVGİ SELİ

Başkan Yücel, parkın açılışını eşi Yıldız Yücel, protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte yaptı. Başkan Yücel’e sevgi gösterileri eşliğinde parkın açılışı gerçekleştirildi. Özellikle açılışa katılan yaşlı vatandaşlar ve çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yücel, onlarla sohbet etti ve  bol bol fotoğraf çektirdi.

 TORUNLARI İLE BİRLİKTE VAKİT GEÇİREBİLECEKLER

Çocuklar ve gençler için yapılan alanlardan farklı olarak tasarlanan, ileri yaş kondisyon aletlerinden oluşan “İkinci Bahar Parkı ve Spor Alanı” şehrin merkezinde, vatandaşların yürüyüş ve spor yaptıkları Anılgan Yürüyüş Yolu’nda 300 bin TL’lik yatırımla tamamlandı.  Parkta ileri yaş kondisyon aletleri ve çocuklar için yeni nesil oyun grupları yer alıyor. Bu özelliği ile parkta birkaç nesilden aile üyeleri beraber vakit geçirebilecekler.


 

Son Güncelleme: 14.05.2018 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81