Gedevet Yayla yoluna sıcak asfalt

Gedevet Yayla yoluna sıcak asfalt

04 Temmuz 2017 Salı 01:40
Gedevet Yayla  yoluna sıcak asfalt
Alanya’ya 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve yaz aylarında yerleşik halkın yanı sıra turistlerin de yoğun olarak kullandığı Gedevet Yaylası yolu sıcak asfaltla kaplanıyor.
 
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında Mahmutseydi, Türktaş, Dere ve Gedevet Yaylası’na ulaşımı sağlayan 14 kilometrelik grup yolu sıcak asfaltla kaplanıyor. Ramazan ayı içinde devam eden çalışmalar sonucu yolun 12 kilometresinde çalışmalar tamamlandı. Kalan 2 kilometrelik bölümünün bu hafta içinde tamamlanması hedefleniyor.
TÜREL’E TEŞEKKÜR
Bölge sakinleri ve yol üzerinde işletmesi bulunan vatandaşlar çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. “Alanya’da yaz aylarında birçok yerli ve yabancı vatandaşın kullandığı bu yol, eğer Büyükşehir olmasaydı sıcak asfalt görmezdi” diyen bölge sakinleri, “Yolumuz kaymak gibi oldu. İyi ki Büyükşehir var. İyi ki hizmetin ustası Menderes Türel var” diyerek teşekkürlerini dile getirdi. 
KONFORLU YOL
Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Kırsal alanlardaki asfalt seferberliğimiz devam ediyor. Dere, Türktaş, Mahmutseydi ve Gedevet Yolu da özellikle yaz aylarında çok kullanılan bir yol. Burayı sadece yerleşik vatandaşlarımız değil, yerli ve yabancı turistler de kullanıyor. Bu nedenle yolu sıcak asfaltla kaplıyoruz. Artık vatandaşlarımız daha konforlu ve rahat bir şekilde bu yoldan yararlanacak “ dedi. 
 
Son Güncelleme: 04.07.2017 01:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81