Demirtaş'a 1 kilometre yağmursuyu hattı

Demirtaş'a 1 kilometre yağmursuyu hattı

23 Kasım 2017 Perşembe 22:40
Demirtaş'a 1 kilometre yağmursuyu hattı
Alanya Belediyesi, Alanya’nın her noktasında sürdürülen yol ve asfalt çalışmalarının yanısıra altyapı eksikliği bulunan noktalarda da yağmur suyu drenaj çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Demirtaş Mahallesi’nde merkez caddede binlik büzlerle yağmur suyu hattı yapılıyor.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile Alanya’nın her noktasında çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Demirtaş Mahallesi merkez caddede yağmur suyu drenaj çalışması başalttıo.1 Kilometre uzunluğunda bin metreküplük büzlerle yapılan çalışma çarşı merkezinden düğün salonunun bulunduğu bölge arasında devam ediyor.
Altyapıya büyük önem verdiklerinin altını çizen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkezden mahallelerle ve yaylalara uzanan bir alanda çalışma yürüttüklerini kaydetti. Başkan Yücel şu bilgileri verdi. “ Gerek planlamalarımız gerekse teknik ekiplerimizin arazide yaptıkları tespitler neticesinde altyapı eksikliği bulunan mahallelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Demirtaş bölgesinde ise merkezden kuzeye doğru uzanan bir alanda yağmur suyu çalışması devam ediyor” dedi.
 
Son Güncelleme: 23.11.2017 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81