Çocukların kirvesi Yüksel oldu

Çocukların kirvesi Yüksel oldu

17 Ağustos 2017 Perşembe 20:26
Çocukların kirvesi Yüksel oldu
Alanya Belediyesi, Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde ücretsiz sünnet hizmetlerine devam ediyor. Dün ve bugün gerçekleşen sünnet organizasyonuyla birlikte 2017 yılında ebeveyn ve çocuklarına 7. kez bu hizmet verilmiş oldu.
Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği sünnet organizasyonunda 22’si dün ve 20’si de bugün olmak üzere toplam 42 çocuk sünnet ettirildi. Düzenlenen bu organizasyonla birlikte 2017 yılında 7. kez sünnet hizmeti verilmiş oldu.
2017’DE 165 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ
Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde, uzman sağlık personelleri tarafından yapılan hizmetlerin ilki dün gerçekleşti. Bugünle birlikte toplam 42 sünnet yapılırken 2017 yılında 165 çocuk ve ebeveyn bu hizmetten yararlandı.
Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Alanya Evi Polikliniği’ne başvurarak kayıt yaptıran ailelerin gelmesiyle başlayan organizasyonda, sünnet işlemleri Dr. Mustafa Yağlıcı tarafından uzman sağlık personelleri eşliğinde gerçekleşti. Sünnette çocukların kirveliğini ise Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel yaptı.
SÜNNET OLAN ÇOCUKLARA ERKEKLİK DİPLOMASI VERİLDİ
Çocukların erkekliğe adım attığı bu önemli anlarda onlara kirvelik yapan Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, sünnetin ardından çocuklara oyuncak ve erkeklik diploması verdi. Sünnetin sağlık açısından önemini vurgulayan Başkan Yardımcısı Yüksel; “Alanya Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında yaptığımız çalışmalara devam ediyoruz. İki gün süren bu hizmetimizde toplam 42 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Ailelere ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
“AİLELER BAŞVURULARINI TEVFİK HOCA ALANYA EVİ’NE YAPSIN”
Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, yaptığı açıklamada sünnet çağına gelen çocuklarını özel polikliniklerde ve hastanelerde sünnet ettiremeyen ailelerin Tevfik Hoca Alanya Evi’ne başvurabileceklerini de söyledi.
 
Son Güncelleme: 17.08.2017 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81