Cikcilli'ye yeni kaldırım

Cikcilli'ye yeni kaldırım

08 Kasım 2017 Çarşamba 23:09
Cikcilli'ye yeni kaldırım
Tüm mahallelerde yol, altyapı, asfalt ve cadde düzenleme çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde üstyapı eksikliği bulunan caddelerde kaldırım çalışmalarına devam ediyor.
Alanya Belediyesi, bütün mahalleleri içeren program kapsamında sıcak asfalt, parke, yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Cikcilli Mahallesi Azakoğlu Caddesi’nde yol düzenleme ve bakım çalışması yapan Fen İşleri Ekipleri, AHEP Üniversitesi çevresinde de kaldırım çalışması başlattı.
Cadde, sokak ve ana yollara yapılan yatırımların devam ettiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çalışmalarımız planlanan program çerçevesinde devam ediyor. Kendi tespitlerimiz neticesinde, vatandaşların talepleri doğrultusunda merkez ve kırsal mahallelerde ekiplerimiz düzenli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek.” dedi.
 

Son Güncelleme: 08.11.2017 23:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81