Çalışmalar doğuda ve batıda sürüyor

Çalışmalar doğuda ve batıda sürüyor

17 Ekim 2017 Salı 21:58
Çalışmalar doğuda  ve batıda sürüyor
Alanya Belediyesi, asfalt çalışmalarını batı mahallelerinde yoğunlaştırdı. Hacıkerimler ve Kayabaşı Mahallesi’nde devam eden sathi kaplama çalışmaları, diğer programa alınan Güney, Burçaklar, Yenice, Soğukpınar ve Gözübüyük Mahallesi’nde devam edecek.
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsal ve merkez mahallelerde, şehrin her noktasında alt yapı, üst yapı, yol ve asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirterek “ Vatandaşımızın kaliteli ve kesintisiz ulaşım hizmetine ulaşmaları için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Doğuda ve batıda olmak üzere iki ayrı sathi kaplama ekibi bu kapsamda aralıksız çalışıyor. Doğu mahallelerinde Akçatı, Bıçakçı ve çevre mahallelerde asfalt çalışmalarımız devam ederken, batıda ise  Hacıkerimler'in ardından asfalt çalışmalarımız  Kayabaşı, Güney, Burçaklar, Yenice, Soğukpınar ve Gözübüyük Mahallesi’nde devam edecek” dedi.
 
Son Güncelleme: 17.10.2017 22:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81