Büyükşehirden Alanya'daki mezarlıklara bakım

Alanya’nın merkez ve kırsal mahallelerindeki mezarlıklara yatırımlar devam ediyor.

Büyükşehirden Alanya'daki mezarlıklara bakım

Alanya’nın merkez ve kırsal mahallelerindeki mezarlıklara yatırımlar devam ediyor.

19 Şubat 2019 Salı 13:47
Büyükşehirden Alanya'daki mezarlıklara bakım


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya ve ilçelerindeki mezarlıklarda hummalı bir çalışma yürütüyor. Daha önce eksikleri tespit edilen şehir merkezleri ve kırsaldaki mezarlıklarda yatırımlar devam ediyor. Alanya’da da yoğun bir çalışma temposuyla hizmetleri yerine getiren Mezarlık ekipleri, namazgah, çevre duvarları, tel çitle çevirme, yürüyüş yolları başta olmak üzere 400’ü aşkın mezarlıkta bakım onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

ÜÇ MAHALLENİN MEZARLIĞINA ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILDI

Alanya Merkez’de bulunan Sugözü Mahallesi Kütürüp Mevkii’ndeki mezarlığın etrafı taş duvar ile çevrildi. 200 metre uzunluğundaki duvar çalışmaları tamamlanarak mezarlığın çevre düzenlemesi bitirildi. Diğer yandan Alanya Kırsalı’ndaki mahallelerde belirlenen plan dahilinde çalışan ekipler, Bayır Mezarlığı’nın etrafını 412 metre, Yasırali Mezarlığının etrafını da  320 metre tel çitle çevirdi ve demirden giriş kapıları yaptı.  Mahmutseydi Öteyaka Mezarlığı’nda ise ekipler, temizlik çalışması gerçekleştirdi. Alanya Mezarlık ekiplerinin benzer çalışmaları diğer mahallelerde de devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81