Büyükşehir harıl harıl çalışıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonu öncesi, Alanya genelinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Büyükşehir harıl harıl çalışıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonu öncesi, Alanya genelinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

24 Mayıs 2019 Cuma 22:04
Büyükşehir harıl harıl çalışıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı ekipler, Turizm Sezonu öncesi Alanya’da son rötuşları yapıyor. Büyükşehir, sorumluluk alanı içinde yer alan bulvar, cadde, kaldırım ve yollarda bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Atatürk Bulvarı’nda bozuk olan taşlar kaldırılıyor. Çöken ya da göçen yerler elden geçiriliyor. Tüm bu çalışmalar el ayağın sokaktan çekildiği saatler olan sabah 04:00 ile 08:00 arasında gerçekleştiriliyor.  
ARAÇLAR VE YAYALAR RAHATLAYACAK

Yaz aylarıyla birlikte araç ve yaya trafiğinin artacağı Alanya’da gelen yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra yörede yaşayan vatandaşların da daha rahat  ve düzenli cadde ve kaldırımlarda yürümeleri için oluşturulan ekipler, yoğun bir mesai ile yol ve kaldırım standartlarını yükseltmeye çalışıyor. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak cadde ve kaldırımlar turizm sezonuna hazır hale getirilecek. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81