Büyükşehir'den Dim'e bakım

Büyükşehir'den Dim'e bakım

18 Ekim 2017 Çarşamba 20:24
Büyükşehir'den  Dim'e bakım
Alanya Dim Vadisi’ndeki mahallelere bağlantı sağlayan Dim Tüneli’ndeki aydınlatmaların bir kısmının çalışmaması üzerine Büyükşehir Belediyesi bölgede çalışma başlattı. Alanya Hizmet Birimi ekipleri kısa sürede bölgeye giderek tüneldeki aydınlatma sistemine bakım ve onarım yaptı. Tüm aydınlatmaları çalışan tünelde araç ve yaya geçişleri daha emniyetli ve rahat sağlanmaya başlandı.
Dim Vadisi’nin en uzak mahallesi olan Dim Alacami Mahallesi’nin yoluna bakım onarım ve yama çalışması yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri mahalle yolunda gün boyu çalışarak yolun bozuk olan yerlerine bakım onarım ve yama çalışması yaptı. Bölge sakinleri araçlarıyla daha rahat bir şekilde mahallelerine gidebiliyor.
 
Son Güncelleme: 18.10.2017 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81