Büyükhasbahçe’ye yeni park

Alanya Belediyesi, mahallelerin yeni nesil oyun gruplarıyla donatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükhasbahçe’ye yeni park

Alanya Belediyesi, mahallelerin yeni nesil oyun gruplarıyla donatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

20 Nisan 2018 Cuma 22:37
Büyükhasbahçe’ye yeni park

Büyükhasbahçe Mahallesi’nde Özcan Çocuk Parkı, modern çocuk oyun grupları ile çocukların ve bölge halkının hizmetine açıldı.
Alanya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar neticesinde Büyükhasbahçe Mahallesi’nde Yiğit Sokak 2641 Ada’da bulunan 1588 m2’lik Özcan Çocuk Parkının yapımı tamamlandı.

Yeni nesil modern çocuk oyun grupları, dış mekân spor aletleri, basketbol sahası, tasarım ödüllü tırmanma çocuk oyun grubu ve oturma alanlarının bulunduğu Özcan Parkı, mahalle halkının ve çocukların kullanımına açıldı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Bizim için önemli olan çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilmeleridir. Ayrıca doğaya ve çevreye verdiğimiz önem çerçevesinde park alanlarını olabildiğince yeşillendirdik. Peyzaj düzenlemeleri ile çocuklarımızın yeşil bir ortamda oyun oynamalarını amaçladık. Yeni parkımız hayırlı olsun.” dedi.- Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81