BŞB’den kırsala bakım

Alanya’nın doğusunda yer alan İmamlı Mahallesi’nin yağışlar sonrası bozulan ve araç geçişine izin vermeyen grup yolundaki dere geçişine baks kondu.

BŞB’den kırsala bakım

Alanya’nın doğusunda yer alan İmamlı Mahallesi’nin yağışlar sonrası bozulan ve araç geçişine izin vermeyen grup yolundaki dere geçişine baks kondu.

18 Mayıs 2018 Cuma 21:27
BŞB’den kırsala bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı kırsal alan ekipleri, İmamlı Mahallesi grup yolundaki dereye 10 tane 1,5 x 2 ebatında baks koydu. İki gün süren çalışmaların ardından dere geçişi konulan bakslarla sağlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Kırsal alan sorumlusu Arif Yeni nezaretinde yapılan çalışmalar tamamlanırken, Mahalle muhtarı Mustafa Özkan, “ mahallemizin yolu üzerinde bulunan dere, kış aylarında taşıyor. Suyun fazla olduğu zamanlarda araçların geçmesi neredeyse imkansız hale geliyordu. Antalya Büyükşehir Belediyesi talebimizi aldı ve kısa sürede dereye 10 tane baks koyarak ulaşımı rahatlattı. Artık araçlar ve insanlar dere üzerinden daha güvenli bir şekilde geçebilecek. Bu hizmeti bize getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine teşekkür ediyorum “ dedi. 

YOLLARA YAZ BAKIMI YAPILIYOR
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya kırsalındaki yollarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı kırsal alan ekipleri Alanya’nın doğu ve batısındaki mahallelerin grup yollarında bakım ve onarım çalışması yapıyor. Yaz mevsiminin girmesi ve yayla döneminin başlamasıyla birlikte daha sık kullanılacak olan yollarda bakım ve onarım, bozuk olan noktalara da yama çalışması  yapılıyor. Batı’da, Saburlar -  Karamanlar Grup Yolu  doğu da ise, Yaylakonak Mahallesi’nin yolunda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yaz sezonu öncesi yapılan bakım ve onarım çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. – Haber Merkezi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81