Bisiklet yollarında son rötuşlar

Alanya Belediyesi tarafından boyama çalışmalarının sürdürüldüğü bisiklet yollarında son rötuşlar yapılıyor.

Bisiklet yollarında son rötuşlar

Alanya Belediyesi tarafından boyama çalışmalarının sürdürüldüğü bisiklet yollarında son rötuşlar yapılıyor.

11 Şubat 2019 Pazartesi 15:53
Bisiklet yollarında son rötuşlar

Alanya Belediyesi tarafından Kadıpaşa ve Hacet Mahallesinde hayata geçirilen prestij caddelerinde bisiklet yolu projesi tamamlanma aşamasına geldi. Boyama çalışmalarının sürdürüldüğü bisiklet yolunda son rötuşlar yapılıyor. Alanya Belediyesi tarafından Kadıpaşa ve Hacet Mahallesinde hayata geçirilen prestij caddelerinde bisiklet yolu projesinde boyama çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyalıların bisiklet yolunu kullanarak güvenli bir şekilde Stat Caddesinden Çevre Yolu Ticaret Lisesi Kavşağına kadar pedal çevirebileceklerini söyledi. Yücel, “Prestij projelerimizle Alanya’nın modern bir sosyal hayata kavuşmasını sağladık. İnsanlarımızın uzun süre vakit geçirebileceği bisiklet yollarımız ile örnek bir şehir olmanın gururunu halkımıza yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir vatandaş 2019-02-11 17:45:04

Bisiklet yollarına onlarca araç park ediyor. Uyarınca agresifleşiyorlar. Bisiklet yollarını kullanmak mümkün değil. Yapmış olmak için yapılmış bir çalışma.

banner81