Belediyeden doğum koçluğu eğitimi

Belediyeden doğum koçluğu eğitimi

23 Kasım 2017 Perşembe 22:44
Belediyeden doğum koçluğu eğitimi
Alanya Belediyesi, anne adaylarının doğum, hamilelik ve annelik sürecini daha kolay, daha sağlıklı ve daha mutlu geçirmeleri için “Doğum Koçluğu” eğitimi düzenliyor.
Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından anne adaylarına destek amaçlı düzenlenecek kursların ilki, 12 Aralık’ta Alanya Belediyesi Tosmur Hizmet Binası’nda başlıyor. 6 ay sürecek ve 6 haftalık periyotlar halinde devam edecek kurslarda “Sağlıklı Gebelik ve Doğal Doğum” konusunda anne adayları eğitilecek. Doğum öncesi ve sonrasında annelere destek amacı güden kursların eğitimi, Doğum Koçu Eda Coşkun tarafından verilecek.
40 KİŞİLİK GRUPLAR HALİNDE DÜZENLENECEK
6 aylık bir süreci kapsayan Doğum Koçluğu Eğitim Projesi’nde her bir kurs 6 hafta sürecek ve 40 kursiyer katılabilecek. Kurslarda Doğum Öncesi Bakım, Doğum Süreci, Doğum Sonrası Bakım ve Yeni Doğan Bebek Bakımı konularında anne adayları bilgilendirilecek. Anne adaylarından gelecek talep üzerine babalarında katılabileceği özel dersler de düzenlenecek.
Her hafta Salı öğleden sonra yapılacak kursların ilki 12 Aralık’ta başlıyor. Başvurular için adaylar Belediye’nin 444 82 07 nolu Çözüm Masası Telefonunu arayabilir ya da Belediye Whatsapp 0 552 444 82 07 telefonundan mesaj yollayabilirler.
 
Son Güncelleme: 23.11.2017 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81