Belediye dev projelerde sona geliyor

Alanya Belediyesi tarafından Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’nde başlatılan tadilat çalışmalarında sona gelindi.

Belediye dev projelerde sona geliyor

Alanya Belediyesi tarafından Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’nde başlatılan tadilat çalışmalarında sona gelindi.

15 Ocak 2018 Pazartesi 15:17
Belediye dev projelerde sona geliyor


Salı Pazarı’nda çalışmalar tamamlandığında Alanya’ya yeni bir Kapalı Pazar yeri kazandıracaklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmaların bu ay sonunda tamamlanacağını söyledi.

GİRİŞ TAKI VE ZABITA EĞİTİM MERKEZİ OLUŞTURULUYOR

Alanya Belediyesi tarafından Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’nde başlatılan tadilat ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında mevcut çarşıda seramikler yenilenerek altyapı giderleri yeniden yapıldı. Yeni düzenleme ile modern bir görünüme kavuşturulacak olan Ucuz Halk Pazarı’nın güney kısmına giriş takı ve zabıta eğitim merkezi de yapılacak. Doğu kısmında iki girişin yer alacağı halk pazarında kuzey kısmından batı yönünde yeni bir yol daha açılacak.

YÜCEL: “ALANYA’YA YAKIŞIR BİR MERKEZ OLACAK”

Salı Pazarı’nın kurulduğu alanı kapalı pazar yeri olarak hizmete sunacaklarını açıklayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Ucuz Halk Pazarı’nın mevcut halindeki aksaklıklar ve bozulmaların giderilmesi için hazırladığımız projenin uygulama aşamasında sona geldik. Tadilat Projesi kapsamında zemin seramikleri yenilenerek, çirkin görüntüler giderildi. Şu an kapalı pazar yeri bölümünde çalışmalarımız devam ediyor. Otoparkın düzenlemesi, güvenlik ve aydınlatma gibi konulardaki eksiklikleri gidererek, Ucuz Halk Pazarı ve Balık Hali’nde insanların güvenle alışveriş yapabileceği, Alanya’ya yakışır bir merkeze dönüştüreceğiz.” dedi.

SALI PAZARI YERİNE MODERN KAPALI PAZAR YERİ PROJESİ

Balık Hali’nin yanında bulunan Salı Pazarı yerine kapalı pazar yeri yapımının da devam ettiğini belirten Başkan Yücel; “Mevcut pazar alanının yağmurdan ve güneşten etkilenmemesi, modern, düzenli ve konforlu kullanımı için yanları açık üstü kapalı pazar yeri yapacağız. Çalışmaların bu ay sonunda tamamlanmasını hedefliyoruz. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

Son Güncelleme: 15.01.2018 15:20
Anahtar Kelimeler:
AlanyaBelediyeProje
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81