Bayramda tam kadro iş başında

Bayramda tam kadro iş başında

29 Ağustos 2017 Salı 20:53
Bayramda tam  kadro iş başında
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesinde kent genelinde kapsamlı temizlik yapılıyor. Bayram boyunca diğer birimler gibi Temizlik İşleri Müdürlüğünün de tam kadro iş başında olacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hem konuklarımıza hem de halkımıza tertemiz bir şehirde bayram yaşatmayı amaçlıyoruz” dedi.
 
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bayramda izin kullanmadan 
435 personel 112 araç ile mesai yapacak.
Kurban Bayramı boyunca ayrıca Zortaş geri dönüşüm 120 personel 19 geri dönüşüm aracı, Alanya Geri dönüşüm 33 personel 5 geri dönüşüm aracı hizmet verecek.
Toplamda Temizlik İşleri Müdürlüğü 136 araç 588 personel ile hizmet verecek.
Çalışmalar kapsamında İskele Caddesi rıhtım şelale önü belediye ve kaymakamlık çevresi temizlenerek yıkandı. Yıkama işlemine ihtiyaç durumuna göre cadde, sokak ve ören yerlerinde devam edileceği açıklandı.
2 ADET ÇÖP TAKSİ KİRLİLİĞE ANINDA MÜDAHALE EDECEK        
Temizlik işlerinin gece ve gündüz çalışmalarına süpürge makinesi destekli devam ettiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Bu kapsamda yer altı konteynerleri alt geçitler temizlendi ve temizlenmeye devam ediliyor.
Bayram boyunca alış veriş merkezlerinde geri dönüşüm tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları sürdürülecek” dedi
KURBAN KESERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
Vatandaşların kurbanlarını kurban kesim yerlerinde kestirmeleri veya uygun yerlerde kesim yapmaları konusunda uyaran Başkan Yücel, “ Bu mübarek bayramda kurban kesme ibadetimizi en iyi şekilde yerine getirirken çevreyi kirletici davranışlardan kaçınmaları konusunda vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını bekliyorum. Bu konuda özelikle
Kurban atıkları, sinek ve koku oluşumunu önlemek için mutlaka poşetleyerek atılmalı.
Kurban atıklarının bahçe gibi yerlere boş arazilere atılmaması konusunda komşularımızı uyaralım, misafirlerimiz ve halkımızdan çevreyi kirletmemelerini isteyelim. Daha temiz bir Alanya için kirletmeyelim kirleteni uyaralım. Bu vesile ile bir kez daha vatandaşlarımızın kurban bayramını tebrik ediyorum” dedi.
Son Güncelleme: 29.08.2017 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81