Başköy yolu bayrama hazır

Başköy yolu bayrama hazır

28 Ağustos 2017 Pazartesi 20:48
Başköy yolu  bayrama hazır
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’nın Başköy Mahallesi’ne önce içme suyu hattı döşedi ardından bozulan yolunu asfaltladı. 
 
Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya’ya en uzak mahallelerden biri olan Demirtaş Vadisi’nin en son mahallesi Başköy’ün bir süre önce içme suyu hattını yeniledi. Yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda içme suyu hattı çekilen mahallenin alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları da vakit kaybedilmeksizin asfaltlandı. Büyükşehir ekipleri, Başköy’ün bozulan yollarını sathi asfalt ile kapladı. 
ÇİFTE BAYRAM
Yollarının kısa sürede asfaltlanması mahalle sakinlerini mutlu etti. Başköy sakinleri,  “Hem içme suyu sorumuz çözüldü, hem de yolumuzun asfaltı yenilendi. Bize çifte bayram yaşatan 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz “ dedi.  
Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Başköy Alanya’ya en uzak mahallelerden biri. Yıllardır bekleyen içme suyu sorununu ASAT çözdü. Mahalle yolunu da asfaltladık. Böylece Başköylüler bayrama daha rahat girecekler” diye konuştu.
Son Güncelleme: 28.08.2017 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81