Başköy asfaltla tanıştı

Başköy asfaltla tanıştı

17 Temmuz 2017 Pazartesi 20:54
Başköy asfaltla tanıştı
Alanya Belediyesi tarafından Alanya’nın doğu bölgesinde en uzak mahallesi olan Başköy’de asfalt çalışması başlatıldı. Belediye ekiplerinin çalışmalarını izleyen mahalle halkı, “Başkan Yücel sayesinde mahallemiz ilk defa asfaltla tanışıyor. Bu bizim için çok büyük bir gün. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.
 
Alanya Belediyesi tarafından Alanya’nın en uzak mahallesi olan Başköy’de asfalt çalışması başlatıldı. Mahallelerinde ilk defa asfalt yapıldığını belirten mahalle halkı Başkan Yücel’e teşekkür ettiler. Mahalle sakinlerinden 71 yaşındaki KOAH hastası Erkan Taşçı “Yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ben 71 yaşındayım. Benim evime kadar asfaltı çıkaracaklar. Başkan Adem Murat Yücel kadar mahallemize hizmet veren bir başkan daha gelmedi.” diye konuştu.
Asfalt çalışmaları Başköy’den sonra Fakırcalı Mahallesi ve İnasar Mevkiinde devam edecek.3 mahallede toplam 8 kilometre asfalt çalışması planlanıyor.
Son Güncelleme: 17.07.2017 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81