Başkan Yücel tüm Alanya'yı Gökbel'e davet etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hafta sonu yapılacak 15. Gökbel Yağlı Güreş Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Yücel tüm Alanya'yı Gökbel'e davet etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hafta sonu yapılacak 15. Gökbel Yağlı Güreş Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti.

18 Temmuz 2019 Perşembe 14:24
Başkan Yücel tüm Alanya'yı Gökbel'e davet etti

Alanya’nın en büyük marka festivallerinden olan Gökbel Yağlı Güreş Festivali’nin 15.’si bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Ünlü sanatçıların sahne alacağı ve Türkiye’nin en önemli güreşçilerinin er meydanına çıkacağı festival için tüm hazırlıklar tamamlandı. 
800’ÜN ÜZERİNDE GÜREŞÇİ KATILACAK
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bugün yaptığı açıklama ile tüm Alanya halkını Gökbel’e davet etti. Başkan Yücel açıklamasına, “Biliyorsunuz bu hafta 15.’sini düzenleyeceğimiz Gökbel Yağlı Güreş Festivali var. Alanya için, burada yaşayanlar ve ziyaretçilerimiz için çok önemli günlerden birisi. Çünkü sosyal ve kültürel varlıklarımızı korumak ve yaşatmak adına güzel bir etkinlik oluyor. Her şeyden önemlisi de bizim ata sporumuz olan yağlı güreşi Türkiye’deki ilk 5’lere giren bir festival oluyor ve son Kırkpınar’da güreşen çeyrek final, yarı final ve finaldeki güreşçiler ile birlikte ülke genelinden 800’ün üzerinde güreşçi katılım yapıyor. dedi.

“ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ”
Gökbel Güreşlerinin her yıl biraz daha kapsamlı yapıldığının altını çizen Başkan Yücel, “Gittikçe çıtayı bir tık daha yükseltiyoruz. Cumartesi günü de sosyal etkinlik olarak konserlerimiz ve bölge ile ilgili etkinlik olacak. Orası bir panayır, bir eğlence ve bir dinlenme bölgesi oluyor ve bir çadır kent oluşturarak birçok aktivitenin olduğu bir bölge olacak. Alanya halkını bu etkinliklere davet ediyoruz.” diye konuştu. 
“ÇANTASINI ALAN GELEBİLECEK”
Başkan Yücel tüm vatandaşları Gökbel’e, “Hem Alanya’da yaşayan vatandaşları hem de tatillerini burada yapanları ve yabancı turistleri eksiksiz bir şekilde ağırlayacağız. Herkes çantasını alıp gelebilecek. Çok iyi bir hafta sonu olacağına inanıyorum. Ben şimdiden kazasız ve belasız geçmesini temenni ediyorum. “

Son Güncelleme: 18.07.2019 14:26
Anahtar Kelimeler:
AlanyaGökbel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81