Başkan Yücel taksici esnafıyla buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Otogar Taksi Durağı şoförlerinin daveti üzerine düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Başkan Yücel taksici esnafıyla buluştu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Otogar Taksi Durağı şoförlerinin daveti üzerine düzenlenen kahvaltıya katıldı.

23 Ocak 2018 Salı 13:05
Başkan Yücel taksici esnafıyla buluştu


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Yücel, bu sabah Otogar Taksi şoförleri ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda konuşan Başkan Yücel, esnafın daha iyi bir turizm sezonu geçirebilmesi için yurtdışındaki tüm fuarlara katıldıklarını ve Alanya’nın alternatif pazarlarda da tanıtılması için çalıştıklarını söyledi.
ŞOFÖRLERDEN BAŞKAN YÜCEL’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Otogar Taksi Durağı şoförleri, kahvaltının ardından tek tek söz alarak talep ve önerilerini dile getirdi. Şoförler, gerek durakları için yaptıkları taleplerin karşılanması gerekse şehre yapılan hizmetler adına Başkan Yücel’e teşekkür etti. 
BAŞKAN YÜCEL: “ESNAFLARIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Toplantıda Alanya turizmi adına yapılan tanıtım çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yücel, yurtdışı fuarlarının oldukça verimli geçtiğine vurgu yaparak şunları söyledi: “Önümüzdeki turizm sezonu için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Şu ana kadar katıldığımız fuarlardan yüksek oranda olumlu dönüş sağlıyoruz. Esnaflarımızın bu sezon mağdur olmaması için gayret gösteriyoruz. Şehrimize gelen misafirlerimizi ilk karşılayanlar olarak sizlerden beklentimiz, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da göstereceğiniz hoşgörü ve nezaketinizdir”.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81