Başkan Yücel, sözünü tutu

Alanya Belediyesi Cikcilli Mahallesi’nde Hacıbaba Mezarlığı karşısındaki yerleşim yerlerine alternatif yol için çalışmalarına başladı.

Başkan Yücel, sözünü tutu

Alanya Belediyesi Cikcilli Mahallesi’nde Hacıbaba Mezarlığı karşısındaki yerleşim yerlerine alternatif yol için çalışmalarına başladı.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 22:33
Başkan Yücel, sözünü tutu

Yeni çevre yolunun faaliyete geçmesi ile kuzeyden çevre yolu bağlantıları kesilen yerleşim yerlerine yeni yol açılıyor. Bölgede yaşayan vatandaşların sesine kulak veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilgili kurumlarla da görüşerek belirlenen güzergâhta alternatif yol için çalışmaları başlattı.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Yücel, alternatif yol sadece çevre yolunun kuzeyinde yaşayan vatandaşların değil, aynı zamanda Çıplaklı’ya kadar uzanan bir alanda yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyeti gidermiş olacak dedi.
OBA VE KARAKOCALI’DA İMAR YOLLARI BAYRAM ÖCESİNDE HİZMETE GİRECEK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile tüm bölgelerde çalışma yürüten Fen İşleri ekipleri, Karakocalı, Oba ve ALKÜ Hastanesine bağlanacak olan alternatif yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
OBA MAKİ CADDESİ’NİN TRAFİK YÜKÜ AZALIYOR
Köseler Sokak, Bedanlar Sokak ve Yiğit Sokakta yol düzenleme çalışmalarına devam eden ekipler, yeni çevre yolundan transit geçişler için çalışma başlatılan Dutdibi Sokakta çalışmaların sonuna gelindi. Asfalt hazırlığı devam eden yol önümüzdeki günlerde sıcak asfaltla kaplanacak. Özellikle Maki Caddesi esnaflarının büyük bir memnuniyetle karşıladığı yol çalışması ile vatandaşlar, “ Başkan Yücel, yılbaşında verdiği sözü yerine getirdi. Oba Nazmi Yılmaz Okulu arkasından çevre yolu İbişler Petrol önündeki ışıklı kavşağa yeni çevre yolundan gelen trafiği yönlendireceğini söylemişti. Böylece özelikle büyük tonajlı araçlar o yolu kullanacağı için Maki Caddesindeki trafik yoğunluğu önemli ölçüde azalacak. Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81