Başkan Yücel'den Gökbel'e davet

Başkan Yücel, Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerine tüm Alanya halkını davet etti. .

Başkan Yücel'den Gökbel'e davet

Başkan Yücel, Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerine tüm Alanya halkını davet etti. .

19 Temmuz 2018 Perşembe 11:42
Başkan Yücel'den Gökbel'e davet

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, haftalık olağan encümen toplantısının ardından belediye hizmetleri ve gündeme dair konularda açıklamalarda bulundu. Bu yıl 21-22 Temmuz tarihleri arasında Gökbel Yaylası'nda gerçekleştirilecek olan yağlı pehlivan güreşlerine tüm Alanya halkını davet eden Yücel "Encümen toplantımızı gerçekleştirdik. İlgili birimlerimizce yapmış olduğumuz istişareler sonucu almış olduğumuz kararların bölge halkına hayırlara vesile olmasını dilerim. Türkiye'nin sayılı güreş organizasyonları arasında yerini alan ve bölgenin de en büyük organizasyonlarından olan Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin bu yıl 14'üncüsünü gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin en ünlü baş pehlivanları Gökbel Yaylası'nda yer alacak. Başpehlivan Orhan Okulu başta olmak üzere 700'e yakın güreşçi organizasyonda kol bağlayacak.  Renkli etkinliklerle zenginleştireceğimiz organizasyonda Ümit Besen ve Muazzez Ersoy da Alanya halkıyla buluşacak. Saat 21.00'de Ümit Besen ve ardından Muazzez Ersoy sahne alacak. Halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacağımız bir organizasyon olacak. Alanya Kaymakamı Sayın Harputlu başta olmak üzere pek çok kurum ve kuruluşun destek olduğu organizasyon için emeği geçen herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm Alanya halkını Gökbel'de gerçekleşecek olan geleneksel güreş organizasyonumuza davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81