BAŞKAN YÜCEL “ALANYA BAYRAMA HAZIR”

Bugün yapılan haftalık encümen toplantısında basına açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşların ve şehirdeki misafirlerin huzurlu bir bayram geçirmesi için Alanya’nın tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla bayrama hazır olduğunu söyledi.

BAŞKAN YÜCEL “ALANYA BAYRAMA HAZIR”

Bugün yapılan haftalık encümen toplantısında basına açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşların ve şehirdeki misafirlerin huzurlu bir bayram geçirmesi için Alanya’nın tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla bayrama hazır olduğunu söyledi.

16 Ağustos 2018 Perşembe 18:47
BAŞKAN YÜCEL “ALANYA BAYRAMA HAZIR”

BAŞKAN YÜCEL: “TÜM İSLAM ALEMİNİN, VATANDAŞLARIMIZIN VE ŞEHRİMİZDEKİ MİSAFİRLERİMİZİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN”
Haftalık olağan encümen toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. İslam âleminin, vatandaşların ve şehirde buluna misafirlerin mübarek 
Kurban Bayramını tebrik eden Belediye Başkanı Yücel şunları söyledi:
“Önümüzde mübarek Kurban Bayramımız var. Ben tüm İslam âleminin, vatandaşlarımızın ve şehrimizde bulunan misafirlerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramımızın huzurlu, mutlu ve güvenli geçebilmesi için belediye ekipleri olarak tüm çalışmalarımız bayram süresince aralıksız devam edecek. İnsanların huzuru, mutluluğu bizim için her şeyin önünde geliyor.”

4 YERDE KURBAN SATIŞI DEVAM EDİYOR
Belediyenin belirlediği 4 noktada kurban satışlarının devam ettiğini hatırlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çıplaklı, Mahmutlar, Konaklı ve Demirtaş Bölgemizde belirlenen kurban satış noktalarından vatandaşlarımız kurban ihtiyaçlarını karşılayabilirler.” diye konuştu. 

5 NOKTADA ÜCRETSİZ KESİM HİZMETİ VERECEĞİZ
Başkan Yücel, Alanya Belediyesi’nin bayramda ücretsiz kesim hizmeti vereceğini belirterek,

“Biliyorsunuz ki Kurban Bayramı’nın 1. ve 2. gününde de ücretsiz olarak kurban kesimlerimiz devam edecektir. Ekşilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Çıplaklı, Doğu’da Mahmutlar Şantiyesi, Batı’da Payallar Hizmet Noktası olmak üzere 5 noktada kurban kesim yerlerimiz bulunmaktadır. Bu bölgelerimizde ücretsiz olarak halkımızın kurbanlıkları hijyenik olarak ve temiz bir ortamda sağlıklı bir şekilde İslami vecibeler yerine getirilerek kesiliyor” dedi.

RESMİ BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN 1. GÜNÜ SAAT 15.00’TE
Resmi bayramlaşmayla ilgili de bilgi veren Başkan Yücel, “Resmi Bayramlaşma bayramın birinci günü 21 Ağustos Salı saat 15.00’te Belediye Düğün Salonumuzda yapılacak. Tüm vatandaşlarımızı bayramlaşmaya bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“ÇÖZÜM MASASI 7/24 HİZMETTE OLACAK”
Bayram boyunca bölgesel olarak istenmeyen manzaralar, istenmeyen görüntülerin ortaya çıkabileceğini de anımsatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu durumda vatandaşların Belediyenin Çözüm Masasına 444 82 07 nolu telefona ihbarda bulunabileceklerini söyledi.
Başkan Yücel, “Vatandaşlarımızın rahatsızlık duyduğu sorunlar ortaya çıkarsa bilakis belediyemizin Çözüm Masası’na 444 82 07 nolu telefondan ihbarda bulunmalarını istiyoruz. Sorunların aşılması noktasında Belediye personelimiz, müdürlerimiz, başkan yardımcılarımız ve hepimiz görevimizin başındayız. Sorunların bize ivedilikle bildirilmesini istiyoruz. Çünkü Alanya bayram ortamında hatta şu günün şartlarında yüzde yüzlük bir doluluk oranına ulaştı. 

TÜM TEDBİRLERİ ALDIK, HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM
Bayramda da misafirlerimizle, yerli tatilcilerimizle birlikte Alanya’nın potansiyelinin 3-4 katına çıkacak. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte şehrimizde olumsuzluklar yaşanmaması için gerek güvenlik açısından gerek trafik açısından gerekse sosyal alanların hijyeni konusunda memleketin huzuru ve güveni için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu, mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

“MEDRO KAVŞAĞI’NDAKİ SİNYALİZASYON SORUNUNU 3 AY ÖNCEDEN UKOME’YE BİLDİRDİK”
Basın mensuplarının Alanya Metro Kavşağında devam eden çalışmayla ilgili sorulanı da yanıtlayan Belediye Başkanı Yücel, “Biliyorsunuz biz o bölgenin durumuyla ilgili 3 ay öncesinden Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME) sinyalizasyon sistemiyle ilgili müracaatımızı yapmıştık. O günden beri biz oranın sinyalizasyon çalışmasını bekliyoruz yani kavşak düzenlemesini. Bu, Büyükşehir Yasası’ndan dolayı sadece bizim karar vermemizle olacak bir konu değil. Ortak bir kararla ve doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. UKOME’nin kararları gelir gelmez burada uygulamaya geçecektik. Ama maalesef görüyorsunuz ki her gün orada bir kazayla karşılaşıyoruz ve biz oraya verilen teklifler doğrultusunda oranın çevre düzenlemesini faaliyete geçirmeye çalıştık. İnşallah en kısa zamanda da Büyükşehir Belediyesi’nin o bölgenin ulaşımla ilgili sorunlarını yani sinyalizasyonla ilgili sorunlarını çözeceğine inanıyoruz. Bir şekilde sinyalizasyonu yapılır biz de geri kalan çevre düzenlemesini, yol düzenlemesini yaparız ve biz zaten başladık şu anda” şeklinde konuştu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81