Alanya'da sineksiz yaz için mücadele

Alanya'da sineksiz yaz için mücadele

28 Mayıs 2017 Pazar 20:55
Alanya'da sineksiz  yaz için mücadele
Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ekipleri, halkın sineksiz bir yaz geçirmesi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kent merkezi dahil ilçelerde devam eden çalışmalarda sineklerin üreme noktaları sürekli ilaçlanıyor. Ekipler, Alanya Tersanesi ve çevresindeki kayalıkları adeta didik didik etti. Tersane çevresi ve kayalıklarda biriken sularda sineklerin yuvalanmaması için ilaçlama çalışması yapıldı. Alanya Tersanesi’nin yanı sıra, Kargıcak, Dinek, Okurcalar başta olmak üzere vatandaşların piknik yaptığı alanlar ile yerleşim yerlerine yakın kayalık bölgelerde de mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.
İŞİ SIKI TUTUYORUZ
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney yaptığı açıklamada; “2016 yılı başında yapılan çalışmalar neticesinde geçtiğimiz yaz Alanya genelinde sinekle ilgili çok az sayıda şikayet aldık. Bu yıl da ekiplerimiz işi sıkı tuttu ve sineklerin yuvalanabileceği her noktayı tespit ederek gerekli ilaçlamayı yaptı. Çalışmalar aynı ciddiyetle devam ediyor. Vatandaşlarımızın Alanya’da bu yazı rahat geçirmesi için özveriyle çalışıyoruz” dedi.
Son Güncelleme: 28.05.2017 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81