Alanya Belediyesi'nden yol çalışmaları

Alanya Belediyesi, Payallar Mahallesi'ndeki üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Belediyesi'nden yol çalışmaları

Alanya Belediyesi, Payallar Mahallesi'ndeki üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 22:21
Alanya Belediyesi'nden yol çalışmaları

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, güney bölümlerinde sıcak asfalt çalışması tamamlanan Payallar Mahallesi sanayi yolunda Güzelbağ yolu kısmında asfalta hazırlık çalışması sürüyor. 2 bin 250 metre olarak planlanan sıcak asfalt çalışması sanayi yolunu D400’den Güzelbağ yoluna bağlayacak. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm enerjilerini vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek, hayatlarını kolaylaştırmak ve şehrin estetiğini güzelleştirmek için kullandıklarını söyledi. 

Alt ve üst yapı çalışmalarına önem verdiklerini belirten Yücel, " Payallar Mahallesi’nin kuzeyindeki mahallelerin sahil yoluna ulaşmaları için kullanacakları en kısa yol olma özelliğini taşıyan 2 bin 250 metre uzunluğundaki sanayi yolunda bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Güzelbağ yoluna kadar sıcak asfaltını yaparak bölge halkının hizmetine sunacağız” dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81