Alanya Belediyesi varsa engel yok!

Kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Alanya Belediyesi, engelli vatandaşları da unutmuyor.

Alanya Belediyesi varsa engel yok!

Kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Alanya Belediyesi, engelli vatandaşları da unutmuyor.

28 Kasım 2016 Pazartesi 20:07
Alanya Belediyesi  varsa engel yok!
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile engelli bireylerin ulaşım sorununa öncelik tanıyan Fen İşleri’ne bağlı ekipler, Türktaş Mahallesi’nde araç yolu olmadığı için evinden çıkmakta zorluk yaşayan engelli Gülcan Tülü’nün evinin önüne kadar araç yolu açarak betonla kapladı.
Türktaş Mahallesi’nde yaşayan Gülcan Tülü’nün annesi Fatma Tülü, evinin önündeki yolun çok bozuk olmasından dolayı kızının tekerlekli sandalyesini hareket ettirmekte zorlandığını belirterek, “Kızım hastalığından dolayı evde durmak istemezdi. Sürekli dışarı çıkarıyordum. Ama yol bozuk olduğu için tekerlekli aracı hareket ettirmek için çok zorlanıyordum.” diye konuştu.
Başkan Yücel’in talimatı ile belediye ekiplerinin 2 gün içerisinde yolu açarak betonla kapladığını anlatan Engelli Gülcan Tülü’nün Annesi Fatma Tülü, “Şu an çok rahatız. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Bu kadar hızlı bir şekilde yolun yapılmasına gerçekten çok şaşırdık. Eşim bizzat Belediye Başkanını ziyaret ederek teşekkür etti.” dedi.
Son Güncelleme: 28.11.2016 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81