3 koldan asfalt devam ediyor

3 koldan asfalt devam ediyor

06 Temmuz 2017 Perşembe 23:47
3 koldan asfalt devam ediyor
Alanya Belediyesi, mahallelerde asfaltı olmayan ya da bozuk olan yollarda asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
 
Asfaltı olmayan mahalle yollarını programa alan Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri, iki sathi kaplama ve bir sıcak asfalt ekibi ile batı ve doğu bölgelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürülüyor.
Batı bölgesinde 12 kilometrelik Karasu yolunda asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, Akdam Mahallesi Çobanlar yolunda asfalt çalışmasına devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Yaptığımız asfalt programı çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek kendi planlamalarımız gerekse mahalle toplantılarında vatandaşların ilettikleri talep doğrultusunda bütün bölgeleri asfaltla buluşturacağız.” dedi.
Asfalt çalışması batı bölgelerinde Akdam Mahallesi’nden sonra Avsallar Sanayi Yolu, Türkler Yat Limanı ve Toslak Mahallesi GES yolu ile devam edecek.
Doğu bölgesinde Yaylalı yolunda sathi kaplama çalışmasını tamamlayan diğer ekip ise, sırasıyla Asmaca, Başköy, Fakırcalı, Şıhlar ve Gözüküçüklü Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürecek.
 
 
Son Güncelleme: 06.07.2017 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81