'Oba'nın kanayan yarasını çözüyoruz'

'Oba'nın kanayan yarasını çözüyoruz'

03 Ağustos 2017 Perşembe 21:36
'Oba'nın kanayan  yarasını çözüyoruz'
Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü Oba ve Çıplaklı’yı da kapsayan kanalizasyon hattı çalışmalarını sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, çalışmaların devam ettiği Oba Mahallesi’nde incelemelerde bulundu ve müteahhit firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
 
Oba Mahallesi’nde 7 milyon lira bedelle yaklaşık 25 km kanalizasyon hattı yapılıyor. Bölgenin ihtiyacını uzun süre karşılayacak büyük bir terfi hattı ve bozulan yollara dökülen sıcak asfaltla birlikte bölgeye yapılacak yatırımın bedeli yaklaşık 30 milyon lirayı bulacak. Oba’nın farklı noktalarında bir ekip kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını sürdürürken, hattın tamamlandığı bölgede de bozulan yollar düzeltilerek sıcak asfaltla kaplanıyor. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Oba’nın yıllardır çözülemeyen adeta kanayan bir yarası haline gelen kanalizasyon sorununu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in girişimleri ve kararlılığıyla çözüyoruz. Başkanımız Alanya’ya büyük önem veriyor. Bunu yapılan yatırımlarla daha da iyi görüyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu kendisi de bölgede incelemede bulundu. Kanalizasyon çalışmalarını en kısa südre tamamlamayı amaçlıyoruz. Bu çalışmalar tamamlanınca 2018’den itibaren Oba kanalizasyon sorunu kalmamış olacak. Bizlere her türlü desteği veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ediyorum” dedi.
 
Son Güncelleme: 03.08.2017 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81