'Adaylığı konuşmak için erken'

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

'Adaylığı konuşmak için erken'

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

03 Kasım 2016 Perşembe 22:59
'Adaylığı konuşmak için erken'
Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Gazipaşa'da topyekün bir mücadele içinde olunduğunu belirten Başkan Çelik, 2017 ve 2018 yılının daha da dolu geçeceğini söyledi. 2019 geldiğinde seçimde verdikleri sözlerin büyük bir kısmının bitirilmiş, çok az bir kısmının da yapım aşamasında olacağını ifade eden Çelik, adaylık konusunda temkinli konuştu. Seçimlere 6 ay kala kararını açıklayacağına vurgu yapan Çelik, "2019 seçimleri için şuanda bir şey söylemem yanlış olur. Daha 2,5 yıl var, ama seçime 6 ay kala fikrimizi kamuoyuna duyuracağız. Fakat o güne kadar seçim konuşmak istemiyoruz, soluk almaksızın hizmet yapmak istiyoruz. Biz Gazipaşa'da bu hizmetlerin devam etmesi taraftarıyız. Ulu Hendek Deresi, Hacımusa Çayı Projesi, Kahyalar, İskele Sahili, köy ve mahalle yolları, köy konaklarımızı
hızlı bir şekilde yapmayı düşünüyoruz. Halkımızdan sadece bizler için dua etmelerini ve sabırla beklemelerini istiyoruz" dedi.
"ASFALT DÖKMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
2019 seçimleri geldiğinde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 750 kilometre civarında satı ve sıcak asfalt dökmüş olacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Çelik,  "Bu yıl çok şiddetli yağmurlar olmazsa 30 kilometre kadar emisyon asfalt dökeceğiz. Bununla ilgili hazırlık yapıyoruz. Doğanca yolunda Büyükşehir'in yaptığı sıcak asfalta bizim plentimiz bütüm veriyor. Arkasından Toptancı Hali, Bülent Ecevit Caddesi, Koru yolu, Bakılar, Macar, Çobalar, Beyrebucak, Kahyalar ve Beyobası'na tahmini 8 ayda 120 kilometre sıcak asfalt dökeceğiz. Gazipaşa tarihinde bu bir ilktir ve rekordur. Büyükşehir Karalar-Ilıca Grup Yolu'nda 5 kilometre sıcak asfalt çalışmasına başladı. 2017 yılında Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesi olarak ara vermedenhızlı bir şekilde asfalt çalışmalarına devam edceğiz" diye konuştu.
"BIÇKICI'NIN İHALESİ 2017'DE"
Hacımusa Çayı Projesinin çok hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getiren Başkan Çelik, 7 Kasım'da Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yeni Mahalle ve Pazarcı Mahallesi'nin sağ kısmının planlamalarının geçeceğini ifade etti. Planlar bir itiraz olmazsa, Devlet Su İşleri'nin (DSİ) Ulu Hendek Deresi'nin ıslahı için ihale yapacağını belirtti. Başkan Çelik, "2017 yılında yine söz verdiğimiz, Sayın Bakanımızın bizi kırmayarak Bıçkıcı'da yapmayı düşündüğü köprünün ihalesi olcak" dedi.
"6 MİLYONLUK ARAÇ ALDIK"
Belediyenin araç filosunu güçlendirdiklerini belirten Belediye Başkanı Çelik, "Önümüzdeki günlerde ikinci sokak süpürme aracımız geliyor. İş makinelerimize de takviye yapmayı düşünüyoruz. Şuana kadar aldığımız araçların bedeli 6 milyonu geçti.  1,5 milyonluk daha iş makinesini alıp, son noktayı koyacağız. Bu araçlar bizden sonra en az 20 yıl daha Gazipaşa'ya hizmet edecek. Çünkü çok kaliteli araçlar aldık" şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 03.11.2016 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81