Belediye personeli yangın tatbikatı yaptı

Belediye personeli yangın tatbikatı yaptı

13 Eylül 2017 Çarşamba 20:42
Belediye personeli  yangın tatbikatı yaptı
Alanya Belediyesi Hizmet Birimleri’nde çalışan personeller, binaların yangından korunması hakkındaki yönetmelik gereği yangın eğitimi aldı.
Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yıl boyu devam eden teorik eğitimin sonunda katılımcı personellere uygulamalı yaygın tatbikatları yapıldı.  Gerçekleştirilen bu tatbikat ve eğitimlerde, olası yangın anında çalışanların hızlı ve bilinçli bir şekilde yangına müdahale edebilmesi hedefleniyor.
YÜCEL: “BİLİNÇLİ TOPLUM, KALİTELİ BELEDİYECİLİK”
Alanya Belediyesi’nin her yıl iş güvenliği uzmanları ve yangın eğitmenleri tarafından yangın eğitiminin düzenli olarak yapıldığına vurgu yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Önceliğimiz personelimizi olası tehlikelere karşı bilinçlendirerek korumak. Nihayetinde personelimizde aldığı bu eğitimle ailelerini de bilinçlendiriyor. Bu eğitim dolaylı da olsa topluma yansıyor. Bizlerin bu tür uygulamalardaki asli amacı ‘bilinçli toplum, kaliteli belediyecilik.” dedi.
 
Son Güncelleme: 13.09.2017 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81