Belediye işçisi büyük bir dertten kurtardı

Belediye işçisi büyük bir dertten kurtardı

27 Temmuz 2017 Perşembe 20:17
Belediye işçisi büyük  bir dertten kurtardı
Alanya Belediyesi’nde geri dönüşüm tesisinde çalışan temizlik görevlisinin çöplerin içinde bulduğu 66 bin TL değerindeki çek ve senetlerin olduğu çanta sahibine teslim edildi.
 
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, çek ve senetleri içindeki kimlikten ulaştığı çantanın sahibi Mustafa Gül’e verdi. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’nda tutulan tutanakla, yanlışlıkla çöpe atılan çantadaki 66 bin TL değerindeki evraklarını teslim alan Mutafa Gül, temizlik işçisinin kendisini büyük bir yükten kurtardığını belirterek teşekkür etti.
 “ALANYA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİM”
7 Temmuz tarihinde Tosmur’daki Geri Dönüşüm Tesisleri civarında çantasını aracının üzerinde unuttuğunu anlatan Gül, “Çanta aracın üzerinde iken o şekilde hareket ettim. Sonra çanta aklıma geldi; ancak yolda düştüğünü geç fark ettim. 15 gündür arıyoruz. Sonunda temizlik görevlisi çöp ayrıştırma sırasında çantayı bulmuş ve bize teslim ettiler. Müdürümüz Adem Demir ve temizlik görevlisinin şahsında Alanya Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Son Güncelleme: 27.07.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81