Bayramda görev başındalar

Bayramda görev başındalar

22 Haziran 2017 Perşembe 22:33
Bayramda görev başındalar
Antalya Büyükşehir Belediyesi, halkın rahat bir bayram geçirebilmesi için gerekli hazırlıkları tamamladı. Bayram süresince Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda çalışan personel görevde olacak. Ekipler, vatandaşların rahat bir bayram alışverişi yapabilmesi için özellikle kent merkezinde kaldırım işgallerine yönelik çalışma yapıyor. Kaldırımlar daha rahat hale getiriliyor. Nöbetçi ekipler, hem gıda denetimi hem de şikayetleri değerlendiriyor. Zabıta ekipleri arife gününden itibaren bayram süresince Uncalı, Kurşunlu ve Andızlı mezarlıklarında halkın, mezarları rahat ziyaret edebilmesi için gereken önlemleri alacak. Vatandaşlar, şikayetlerini 249 50 84 numaralı zabıta merkezine bildirebilecek.
ASAT’TA NÖBETÇİ EKİP 
Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü de su ve kanalizasyon hizmetlerinde meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluk karşısında 483 nöbetçi personel bulunduracak. ASAT yetkilileri, herhangi bir su arızası durumunda vatandaşların ALO ASAT 185 numaralı telefonu 24 saat arayabileceklerini kaydetti.
İTFAİYE GÖREV BAŞINDA
İtfaiye Dairesi Başkanlığı da bayram boyunca görevde olacak. İtfaiye ekipleri, Antalya sınırlarında 36 ayrı grup, 580 personelle 24 saat çalışmalarını sürdürecek. Merkez Grup başta olmak üzere, ilçelerdeki itfaiye ekipleri ve motorize ekipler, olası bir yangına ya da kurtarmaya karşı 24 saat hazır olacak. Vatandaşlar, yangın ihbarını ALO İTFAİYE 112 numaralı telefona bildirebilecek.
MEZARLIKLARDA DİN GÖREVLİLERİ HAZIR
Bayram öncesi ve bayramda en çok ziyaret edilen yerler arasında bulunan mezarlıklarda da gerekli önlemler alındı. Andızlı, Uncalı ve Kurşunlu mezarlıklarında arife günü ve bayramda din görevlisi vatandaşlara mezarlık ziyaretlerinde yardımcı olacak. Arife günü ve bayram boyunca Uncalı’dan Kurşunlu Mezarlığı’na ring servisler kalkacak. Ayrıca, 19 ilçede de mezarlıklar bayram için hazırlandı.
Son Güncelleme: 22.06.2017 22:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81