Bayramda açılacak

Bayramda açılacak

21 Ağustos 2017 Pazartesi 19:47
Bayramda  açılacak
Alanya ve Gündoğmuş halkının başta yaylalar olmak üzere çevre illere geçişlerde kullandığı Taşatan Yolu'nda ikinci etap asfalt çalışmalarını bitirdi. Asfalt çalışmaları boyunca sık sık ilçeye gelen Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, yolun bayramda açılacağı müjdesini verdi.
 
TAŞATAN YOLU TAMAM
Şehir merkezinin haricinde grup, yayla ve eski adıyla köy yollarında asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devamm eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörlüğü, bir büyük hizmeti daha ilçeye kazandırdı. Kırsal bölgelere modern ulaşım imkanlarını sunmanın gururunu yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz daha önce Taşatan Yolu’nun 17 kilometresini asfaltlamıştı. Kalan 14 kilometrelik bölümün Yeniköy ile Samsa arasındaki 6 kilometresinin asfaltı da tamamlandı. Erikli, Yassımuar, Samsa ve Kadıyakası arasındaki 8 kilometrelik bölümdeki asfalt çalışmaları da son aşamaya geldi" dedi.
İSA AKDEMİR İŞİN BAŞINDA
Alanya'ya büyük önem veren ve ilçede yapılacan tüm yatırımları gün be gün takip eden Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, çalışmaları yine yerinde inceledi. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte Taşatan’a giderek asfalt çalışmalarını yerinde gören Akdemir, "Alanya yıllarca bu yolu konuştu. Biz geldik ve bitiriyoruz. Taşatan Yolu’nun asfalt sorununu kökten çözüyoruz. Bölge halkına şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Vatandaşlar ise büyükşehir ekiplerine teşekkür ettiler.
Son Güncelleme: 21.08.2017 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81