Başsavcıya büyük terfi

Başsavcıya büyük terfi

05 Temmuz 2017 Çarşamba 01:02
Başsavcıya  büyük terfi
Alanya'da göreve geldiği günden bu tarafa başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, HSK kararı ile Ankara'ya Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. 
 
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesi ile yaklaşık 4 yıldır Alanya Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Musa Taşkın, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Alanya'daki başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Taşkın'ın terfisi Alanya'da büyük sevince neden oldu. 
FAZLASIYLA HAK ETTİ
Alanya'da terör örgütü FETÖ'cülerin kumpas oyununu bozan savcı olarak büyük işler başaran, ilçede FETÖ'cülerin gerçek yüzünü ortaya çıkartan, mahkumların eğitiminden, uyuşturucu satıcıları ile mücadeleden toplumsal sorunların çözümüne kadar birçok konuda önderlik yapan, Başsavcı Musa Taşkan'ın büyük terfi alması ilçede "Fazlasıyla hak etti" olarak yorumlandı.
ELBİSTAN BAŞSAVCISI İDİ
Terfi ederek Alanya'daki görevinden ayrılacak olan Musa Taşkın yerine, Kahramanmaraş Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Yasin Emre atandı. Kurul Müfettişi iken Elbistan'a ardından Alanya'ya Başsavcı olarak atanan Yasin Emre'nin bir hafta içinde göreve başlaması bekleniyor.
Son Güncelleme: 05.07.2017 01:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81