Başkan Yücel'den gençlere esprili sosyal mesaj

Başkan Yücel'den gençlere esprili sosyal mesaj

22 Haziran 2017 Perşembe 22:52
Başkan Yücel'den gençlere esprili sosyal mesaj
Alanya Belediyesi tarafından hazırlanarak Alanya'nın dört bir yanına asılan bilboardlarla gençlere esprili bir dille sosyal mesajlar veriliyor.
 
 Alanya Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi sosyal bir proje ile adından söz ettiriyor. Ramazan Bayramı nedeniyle Alanya'daki çok sayıda bilboarda asılan afişler gençleri hem güldürüyor hemde bilgililendiriyor. 
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den gençlere verilen mesajların yer aldığı bilboardlar Alanya merkez mahallelerinin yanı sıra Cikcilli, Konaklı, Kestel, Okurcalar gibi bir çok mahalleye ve Prestij Caddesi, ALKÜ önü gibi işlek noktalarda yerini aldı. 
 
Gençlerin sosyal medya da çok fazla zaman geçirmesi ve adeta sosyal medya bağımlısı haline dönüşmesinin toplumda giderek artan bir sorun olduğu uzmanlar tarafından defalarca dile getirildi. Başkan Yücel'de gençlere, Ramazan Bayramı'nda sosyal medyadan çok ailelere önem verilmesi gerektiğine dair mesajlar vermesi vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı. 
 
Yücel'in hazırlattığı bilboardlarda "Twitter'da TT olacağına, torunlar arasında TT ol"
 
"İnstagram'da like alacağına, ananenin duasını al"
 
"Facebook'ta tatlı var mı? Yok. Annenizin evinde var." gibi mesajlar yer aldı.
Son Güncelleme: 22.06.2017 22:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81