Başkan Yücel koltuğunu devretti

Atatürk Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Başkan Yücel’in koltuğunu 6. Sınıf öğrencisi Zeynep Çapak’a bıraktı.

Başkan Yücel koltuğunu devretti

Atatürk Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Başkan Yücel’in koltuğunu 6. Sınıf öğrencisi Zeynep Çapak’a bıraktı.

21 Nisan 2017 Cuma 20:00
Başkan Yücel  koltuğunu devretti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, makam koltuğunu Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Zeynep Çapak’a devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, makam koltuğunu Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Zeynep Çapak’a devretti. Okul Müdürü Cengiz Şahin, Öğretmeleri Fazilet Dalkılınç ve öğrenci arkadaşları ile Başkan Yücel’i makamında ziyaret eden Zeynep Çapak, Belediye Başkanı Yücel’in koltuğuna oturdu. Başkan Yücel, Çapak’a yetkileri hakkında bilgi verdi.
KÜÇÜK BAŞKAN BASIN ve TANITIM FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI
Bir süreliğine Belediye Başkanlığı yapan Zeynep Çapak ilk olarak arkadaşlarına ve öğretmenlerine içecek ikram ederken, Belediye ile ilk bilgileri de Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Rabia Eşit verdi. Eşit,  basın bürosunun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Alanya turizminin ve Alanyaspor’un daha iyi tanıtılması gerektiğini söyleyen Küçük Başkan, bu konuda çalışma yapılmasını istedi.
OKULLARINDA YAPILAN HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Temsili Başkan daha sonra Başkan Yücel’e, okullarında yapılan derslik tadilatları ve çevre düzenleme çalışmaları ile okul gezilerinde verilen ulaşım desteği için teşekkür etti.
BAŞKAN YÜCEL, “ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ziyarete gelen Atatürk Ortaokulu yöneticilerine ve öğrencilere ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Yücel, “Çocuklarımızı, öğretmenlerimizi ve ailelerini kutluyorum. Eğitim bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için eğitim ve öğretim ile ilgili desteklerimiz devam edecek. Bütün Çocuklarımızın, Büyük Önder Atatürk’ün armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi. Başkan Yücel, ziyaret sonunda öğrencilere kitap hediye etti.
Son Güncelleme: 21.04.2017 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81