Başkan Yücel, Basın Bayramı'nı kutladı

Başkan Yücel, Basın Bayramı'nı kutladı

24 Temmuz 2017 Pazartesi 20:09
Başkan Yücel, Basın  Bayramı'nı kutladı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 24 Temmuz Basın Bayramı ve basında sansürün kaldırılışının 109. yıldönümü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.
Basında sansürün kaldırılışının 109. yıldönümü olan 24 Temmuz tarihinin Türk basınında önemli bir yeri bulunduğunu kaydeden Belediye Başkanı Yücel, tüm basın çalışanlarının bayramını kutladı. Basın- yayın organlarının halkı bilgilendirme noktasında çok önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini belirten Başkan Adem Murat Yücel, “ Basın kuruluşları, doğru ve ilkeli görev anlayışı ile kamuoyunu bilgilendirmekte, yetkililerle halk arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.
Belediye Başkanı Yücel, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Basında sansürün kaldırıldığı 24 Temmuz 1908 tarihinin gazetecilik açısından bir milat, bir dönüm noktası olduğu inancındayım. Gazetecilerin ve basının hangi zorluklar altında haber yaptıklarını tüm kamuoyu biliyor. Yaptıkları görev çok değerli ve çok kıymetli bir iş görev. Bu düşüncelerle, 24 Temmuz Basın Bayramını ve Basında Sansürün Kaldırılışının 109. yıl dönümünü kutluyor, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren basın emekçilerini saygıyla anıyorum. Günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarının Basın Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.
 
Son Güncelleme: 24.07.2017 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81