Başkan Türel açılışa geliyor

Başkan Türel açılışa geliyor

24 Temmuz 2017 Pazartesi 20:12
Başkan Türel  açılışa geliyor
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Temmuz ayının ilk haftası faaliyete giren Aysultan Kadınlar Plajı'nın açılışı için 29 Temmuz Cumartesi günü Alanya'ya geliyor.
 
Antalya'nın ikinci Kadınlar Plajı Temmuz ayının ilk haftası Alanya'da hizmet vermeye başlamıştı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Uğrak Mevkii'nde yapılan Aysultan Kadınlar Plajı, Gazipaşalı kadınlara da hizmet veriyor. Plajın resmi açılışı için tüm Alanyalıları 29 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'de Uğrak Mahallesi'ne davet eden Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Aysultan Kadınlar Plajı 1 milyon TL'lik yatırımla Alanyalı ve Gazipaşalı kadınların hizmetine sunuldu. Plaja, Alanya'dan 5, Gazipaşa'dan 3 olmak üzere toplam 8 servis aracı 07.00- 21.00 saatleri arasında her saat başı hizmet veriyor" dedi. Önümüzdeki Cumartesi günü Başkan Türel'in ekibiyle Alanya'ya gelerek açılışı yapacağını söyleyen Güney, "Alanya'daki servis araçları Okurcalar'dan saatte bir, Alanya Otogarı yanından ise yarım saatte bir hareket ediyor. 25 Metrelik Yol'u takip ederek güzergah üzerindeki 23 ayrı noktadan plaja gitmek isteyen kadınları taşıyor. Bu güzel hizmeti Alanya'ya kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel'e teşekkür ediyorum" dedi.
Son Güncelleme: 24.07.2017 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81