Başkan Şahin'e ziyaretçi akını

Başkan Şahin'e ziyaretçi akını

10 Ağustos 2017 Perşembe 21:01
Başkan Şahin'e  ziyaretçi akını
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin,  ziyaretçilerini ağırladı. Şahin’i Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve ALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tabaklar ve yönetimi ziyaret etti. 
 
Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ederek son ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tabaklar ve yönetimi de ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i ziyaret ettiler. ALTSO binasında Mehmet Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette ana gündem maddesi geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan 'Alanya Kültürel Miras Yolu' projesiydi. 
Geçtiğimiz günlerde ALTSO toplantı salonunda tanıtımı yapılan ALSİAD ve ANKA'nın ortak yürüttüğü 'Alanya Kültürel Miras Yolu' projesi hakkında ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'le görüş alışverişinde bulunmak için ALSİAD üyeleri Şahin'in kapısını çaldı. Ziyaretten oldukça memnun kalan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "ALSİAD Başkanımız Akın Tabaklar ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Birlikte bölgesel konuları değerlendirdik." dedi.
Tanıtım sonrası atılacak adımların konuşulduğu görüşme sonrası ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar'da, "ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin ile  'Alanya Kültürel Miras Yolu' projemizin lansman sonrası yapılacak çalışmalarını konuştuk." dedi.
Son Güncelleme: 10.08.2017 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81