Başkan Çelik'e hizmet teşekkürü

Başkan Çelik'e hizmet teşekkürü

06 Aralık 2017 Çarşamba 21:32
Başkan Çelik'e hizmet teşekkürü
Kaşpazarı’nda düzenleme çalışması yapan Gazipaşa Belediyesi, yayla sakinlerinin gönlünü fethetti. Kaşpazarı Yaylası Gavuranlığı Bahar Şenliklerinin yapıldığı bölgede, Gazipaşa Belediyesine ait iş makinelerinin 3 gün süren çalışması sonucu ortaya devasa bir alan çıktı. Yüzlerce aracın park edilebileceği, 100 bine yakın kişinin ağırlanabileceği bir alanın ortaya çıkması en çok Kaşpazarı Yaylası Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Demir'i mutlu etti. Başkan Çelik ve ekibine teşekkür eden Demir, "Gazipaşa'nın Yörük Beyi Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, arkadaşlarımızın talebini geri çevirmedi. Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait iş makinelerini Gavuranlığı'na gönderdi. Makineleri üç gün çalıştı ve ortaya gördüğünüz alanlar çıktı. İş daha bitmedi. Şimdi imkanı olan bütün yayla severleri göreve çağırıyoruz. Gavuranlığı, 6 mayıs 2018'de yapılacak 4.Bahar Şenliği'ne çok farklı girecek, inşallah. Gazipaşa Belediyesine ve başkanına Allah güç kuvvet versin" dedi.
ŞENLİĞE KATKI
Çalışma hakkında bilgi veren Başkan Çelik ise, "Yayla halkının ve dernek yetkililerinin talebini geri çevirmedik. Her yıl bu alanda güzel bir şenlik yapılıyor. Gazipaşa'mızdan çok sayıda vatandaşımız bu şenliklere katılıyor. Bu vesileyle bizler de şenliklere bir katkı sunmuş olduk. Hep birlikte daha nice şenlikler gerçekleştirmek dileğiyle dernek temsilcilerine kolaylıklar diliyorum" diye konuştu.
Son Güncelleme: 06.12.2017 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81