Başarının sırrı üye odaklı projeler

Başarının sırrı üye odaklı projeler

14 Eylül 2017 Perşembe 20:47
Başarının sırrı  üye odaklı projeler
Toplumun her kesiminin ve her sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini almaya devam eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALSMO üyeleri ile bir araya geldi. Üyeleri seçimden seçime hatırlamadıklarını vurgulayan Başkan Şahin, ““Bütün başarılı çalışmalarımızı, üye odaklı projelerimizi, kalkınma projelerini değerli üyelerimizden aldığımız güçle yaptık” dedi. 
 
 
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, toplumun her kesiminin ve her sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini almaya devam ediyor. Başkan Şahin bu kapsamda, Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) üyeleriyle bir araya geldi. ALSMO Başkanı Kerim Gökçe, Mehmet Şahin başkanlığındaki ALTSO Yönetimi ile çok uyumlu çalışarak işbirliği içinde etkinlikler yaptıklarını söyledi.  Başkan Şahin’e teşekkür eden Gökçe, “Bizler ne zaman işbirliği talep etsek Başkan Şahin’den olumlu yanıt aldık. Kendisine üyelerim adına teşekkür ederim” dedi.
ASMO Üyeleri ile geride kalan 4,5 yılda çok sayıda işbirliği çalışmasını hayata geçirdiklerini işaret eden Şahin’in konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Şahin muhasebeciler iş adamının en önemli partneri olduğuna da işaret ederek, “Muhasebe kayıtları düzgün olmayan firmaların ayakta kalması imkansız. Bu manada iş adamlarının işlerini kolaylaştıran siz değerli meslek mensupları ile bir kez daha bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.
ŞAHİN: “ÜYELERİMİZİ SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLAMADIK”
Toplantıda konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, 4 buçuk yıllık görev süresi boyunca ALTSO üyeleriyle her zaman istişare etme fırsatı yakaladığını belirterek “Görev süremiz boyunca üyelerimizle her zaman istişare ettik. Üyelerimizi seçimden seçime hatırlamadık. Her yıl her meslek grubundan üyelerimizle kahvaltılı istişare toplantılarında bir araya geldik, iftar programları düzenledik. Bu organizasyonları geleneksel hale getirdik” dedi.
ALSMO Başkanı Kerim Gökçeoğlu ise ALTSO’nun her zaman çözüm odaklı çalıştığını belirterek, Başkan Şahin’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Başkan Gökçeoğlu, “Bizim üyelerimiz ALTSO’yla birebir bağlantılı. Sağ olsun Başkanımız Mehmet Bey bizim sorunlarımıza her zaman çözüm odaklı yaklaştı. Birlikte istişare toplantıları düzenledik, fikir alışverişinde bulunduk. ALTSO Başkanımız Mehmet beye odamıza yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Görev süresi boyunca gerçekleştirdiği başarılı projeleri ALSMO üyeleriyle paylaşan Başkan Şahin, “Bütün başarılı çalışmalarımızı, üye odaklı projelerimizi, kalkınma projelerini değerli üyelerimizden aldığımız güçle yaptık. Biz ALTSO olarak büyük bir aileyiz. Üyelerimizin teveccühü olmasaydı bu kadar başarılı olamazdık' dedi.
 
Son Güncelleme: 14.09.2017 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81