Başarılı öğrenciye Kaymakamdan ödül

Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavında (YGS) iyi bir derece elde eden İrem Gebedek, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti.

Başarılı öğrenciye Kaymakamdan ödül

Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavında (YGS) iyi bir derece elde eden İrem Gebedek, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti.

29 Mart 2017 Çarşamba 21:26
Başarılı öğrenciye  Kaymakamdan ödül
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, okul idarecileri ve velisinin de eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Mustafa Harputlu, İrem Gebedek'in başarısından dolayı memnun olduklarını dile getirerek diğer öğrencilerden de iyi sonuçlar beklediklerini ifade etti.
Alanya'nın eğitim durumu hakkında Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'ya bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, "Alanya eğitimde oldukça iyi durumda. Hüseyin Girenes Fen Lisesi öğrencimiz İrem Gebedek YGS'de Türkiye 297'incisi oldu. Milyonlarca öğrenci içerisinden bu dereceye girebilmek kolay değil. Ana sınıfından itibaren emeği geçen öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

KAYMAKAM HARPUTLU "ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR"
İrem Gebedek'in iyi bir derece etmesinden dolayı gurur duyduğunu ifade eden Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Ailesine ve Alanya'mıza hayırlı olsun. Güzel kızımız Alanya'mızın ismini duyurdu. Bu bizi mutlu ettiği kadar kendisi ile de gurur duyduk. Hedeflerinden şaşmamasını temenni ediyorum. Diğer öğrencilerimizin de İrem gibi başarılı olmasını istiyorum. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır ve onlar için yapılan her yatırım ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır" dedi. Ziyaret sonrasında Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, İrem Gebedek'e çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Son Güncelleme: 29.03.2017 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81