Barış Manço'dan 'Bilimsel' gün

Alanya Özel Barış Manço Okulları Bilim Kültür ve Sanat Şenliği düzenledi.

Barış Manço'dan 'Bilimsel' gün

Alanya Özel Barış Manço Okulları Bilim Kültür ve Sanat Şenliği düzenledi.

09 Nisan 2017 Pazar 21:03
Barış Manço'dan  'Bilimsel' gün
Alanya’nın eğitimi ve farklı etkinlikleriyle öne çıkan okulu Özel Barış Manço Okulları, İskele Meydanı’nda Bilim-Kültür ve Sanat Şenliği düzenledi. Okul öğretmenleri ve öğrencilerinin ortak çalışmaları sonucunda ortaya çıkan projelerin sergilendiği şenliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Okul velilerinin de aktif görev aldığı şenlikte, yiyecek içecek satışından elde edilen gelir, şehit ailelerine bağışlanacak.
HEDEFİMİZ HAYATA HAZIRLAMAK
Şenlikle ilgili konuşan Barış Manço Okulları Kurucu Müdürü Ahmet Ünal, “Okulumuzda normal müfredat derslerinin dışında öğrencilerimizi hayatı öğrenebilecekleri projeler de geliştirmesine özen gösteriyoruz. Bugün de coşkulu bir kalabalıkla, okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladıkları hem bilimsel hem de kültürel projeleri Alanyalılarla gerçekleştirdiğimiz şenlik sayesinde paylaşıyoruz. Öğrencilerimizin istekli oluşu bizleri oldukça mutlu ediyor. Bizim tek hedefimiz çocuklarımızı, çok yönlü yetiştirerek, hayata hazırlamak” dedi.

Son Güncelleme: 09.04.2017 21:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81